Vacature Screening Assistent (16-32 uur p.w.)

EB Medical Research is een onafhankelijk onderzoekscentrum voor geneesmiddelen, waar voornamelijk geneesmiddelenonderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van de farmaceutische industrie. Bij EB Medical Research hebben wij oog voor onze patiënten en deelnemers aan onderzoek. De veiligheid van de deelnemers staat hoog in het vaandel. Ons team is, enthousiast, flexibel en klantgericht.
In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij voor EB Medical Research op korte termijn op zoek naar een onderzoeksassistent voor 8 -24 uur per week. In een flexpool van collega’s ben je –samen met een onderzoeksarts- verantwoordelijk voor de keuring van deelnemers aan geneesmiddelenstudies. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie geneesmiddelen en een spil in de uitvoering van het onderzoek. De deelnemers sta je vriendelijk te woord en weet je professioneel te benaderen.

Tot jouw takenpakket behoren o.a.

• Ontvangst en instructie deelnemers
• Voorbereiden visites
• Uitvoeren van visites volgens protocol. Hierbij komen de volgende handelingen aan bod: metingen zoals bloeddruk/lengte/gewicht, maken ECG, venapunctie (bloedprikken), verwerking/verzending bloed
• Volgen van trainingen

Functie-eisen

De kandidaat die wij zoeken heeft affiniteit met de gezondheidszorg en/of geneesmiddelenonderzoek. Je bent student geneeskunde of hebt een afgeronde (para) medische opleiding op MBO-V/HBO-V niveau. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die venapunctie (bloedprikken) reeds beheerst of die interesse heeft om dit te leren. Naast een goede communicatieve vaardigheid zijn binnen deze functie de competenties patiëntvriendelijkheid, accuraatheid en flexibiliteit erg belangrijk.

Als onderzoeksassistent zal je starten op onze locatie in Utrecht, maar vanaf eind mei zal je uitsluitend in Almere werkzaam zijn.
Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team voor langere periode komt versterken. EB Medical Research biedt een prettige en informele werksfeer.

Heb jij interesse om ons medisch keuringsteam te komen versterken?

Wij kijken uit naar jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je mailen naar a.lankreijer@flevoresearch.com. Heb je vragen stuur dan een mail of bel met Angelique Lankreijer (HR) of Barbara Dormans (Studiecoördinator), tel: 030-7606600

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

(030) 760 66 00

Voor al uw vragen kunt u hier terecht

Adresgegevens

Louis Armstrongweg 88, 1311 RL Almere

Contactformulier

Vragen? Gebruik dan dit contactformulier