Vacature Onderzoeks- / Keuringsarts

EB Medical Research is een onafhankelijk medisch onderzoekscentrum dat geneesmiddelenonderzoek uitvoert in opdracht van farmaceutische bedrijven en andere onderzoeksinstellingen. De deelnemers die mee doen aan diverse onderzoeken ontvangen wij op onze locaties Almere en Utrecht.

Bij EB Medical Research hebben wij oog voor onze patiënten en deelnemers aan onderzoek. Wij zorgen er voor dat de veiligheid van de deelnemer altijd gewaarborgd is. Ons team is klantgericht en draagt er zorg voor dat de verwachtingen van de opdrachtgever volgens protocol worden nagekomen.

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een BIG-geregistreerde (basis)arts voor 16-32 uur per week. In deze functie werk je deels als keuringsarts, waar je voornamelijk verantwoordelijk bent voor de keuring van deelnemers voor fase 1 geneesmiddelenstudies. Daarnaast ben je als onderzoeksarts mede verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van diverse geneesmiddelenstudies. Je bent hierbij een spil in de uitvoering van het medisch onderzoek op onze vestiging in Almere. Je bent klantgericht, zowel naar deelnemers als naar de opdrachtgevers.

Tot jouw takenpakket behoren o.a.

Keuringsarts:
• Screening van deelnemers, hierbij komende de volgende handelingen aan bod: informed consent afnemen, medische geschiedenis controleren, lichamelijk onderzoek, uitslagen controleren, in- en exclusie criteria opvolgen
Onderzoeksarts:
• Screening , randomisatie en opvolging van deelnemers (diverse medische handelingen)
• Contact onderhouden met huisartsen, apotheker, sponsoren, monitoren, vendors
• Queries beantwoorden

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts en bent in het bezit van een BIG-registratie. Je hebt bij voorkeur (aantoonbare) kennis van ICH-GCP en affiniteit met het vakgebied van geneesmiddelenonderzoek. Binnen deze functie zijn de volgende competenties belangrijk:
• Patiëntvriendelijk
• Flexibel
• Accuraat
• Zelfstandig

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team voor langere periode komt versterken met uitzicht op een vast dienstverband. EB Medical Research biedt een prettige en informele werksfeer. Vanaf medio juni zullen de werkzaamheden voor jou als arts uitsluitend in Almere plaatsvinden.

Heb je interesse?

Wij zien je CV en motivatiebrief met belangstelling tegemoet. Heb je vragen over deze functie neem dan telefonisch contact op met Barbara Dormans (Studiecoördinator) of Angelique Lankreijer (HR Adviseur), tel: 030-7606600

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

(030) 760 66 00

Voor al uw vragen kunt u hier terecht

Adresgegevens

Louis Armstrongweg 88, 1311 RL Almere

Contactformulier

Vragen? Gebruik dan dit contactformulier