Algemene informatie voor opdrachtgevers

EB Medical Research: uw partner in klinisch onderzoek

Klinisch onderzoek een complexe aangelegenheid. Het is een gespecialiseerd vakgebied dat door professionals op een veilige en betrouwbare manier moet worden uitgevoerd. EB Medical Research bewijst met jarenlange ervaring hierin een succesvol partner te zijn.
EB Medical Research heeft klinisch geneesmiddelen- en voedingsonderzoek tot haar core business gemaakt. Op deze manier bieden wij onze opdrachtgevers veel voordelen, zoals: professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid in opstarten. In de afgelopen 15+ jaar hebben wij veel expertise opgebouwd in het doen van fase 2 tot en met 4 geneesmiddelenonderzoek voor een groot aantal sponsoren.

 

Wij bieden u:

1. Werken met professionals

Ons multidisciplinaire team bestaat uit: onderzoeksartsen, studie-coördinatoren, research nurses en diëtisten. Al onze medewerkers zijn GCP en IATA getraind, en volgen elke twee jaar een opfriscursus. Daarnaast hebben we ook nauwe contacten met specialisten en huisartsen.

 

2. Snelheid in het proces

Omdat het uitvoeren van klinisch onderzoek onze core business is, heeft uw onderzoek continu onze volledige aandacht. Ook hebben we ruime ervaring in het doeltreffend rekruteren van deelnemers. Onze specialisatie in het uitvoeren van klinisch onderzoek en de toegang tot goede databases biedt u nog een ander belangrijk voordeel: we kunnen snel starten met uw onderzoek. U heeft geen vertragende (goedkeurings)procedures voordat het onderzoek kan starten. We staan klaar voor uw onderzoek.

 

3. Inzetbaar op veel indicatiegebieden

Vanuit onze medische ervaring en contacten, kunnen we in vele indicatiegebieden onderzoeken uitvoeren. Zo hebben we al onderzoeken verricht in onder andere de volgende gebieden:

  • Hart- en vaatziekten
  • Longaandoeningen
  • Endocrinologie
  • Aandoeningen van het bewegingsapparaat
  • Psychologisch/psychiatrisch gebied
  • Obesitas
  • Stofwisselingsziekten
  • Ziekten van het immuunsysteem
  • Ook voeren we onderzoeken uit met gezonde vrijwilligers.

 

4. Garantie vrijwilligers

Door onder andere onze database, de toegang tot andere databases en adverteren hebben we voldoende, maar belangrijker nog, de juiste patiënten voor uw onderzoek.

 

5. Betrouwbaar en gestructureerd onderzoek

Inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan in het doen van uiterst betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig onderzoek. De aspecten hiervan zijn voor ons dagelijkse praktijk.

 

6. Maatwerk voor uw onderzoek

We zijn een kleine en zelfstandige organisatie. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we adequaat inspelen op uw eisen en wensen. Binnen het raamwerk van de wettelijke regels kunnen we daardoor in overleg met u het onderzoek op maat uitvoeren.

 

7. Loyale deelnemers

Voor ons zijn de deelnemers aan onderzoek zeer belangrijk. Omdat wij de belangen van onze deelnemers serieus nemen, zijn ze ook trouw aan ons. Loyale deelnemers tonen een hogere bereidheid het onderzoek af te ronden en in de toekomst deel te nemen. Dat verhoogt de kwaliteit en retentie.

 

8. Uitstekende faciliteiten

Bereikbaarheid

EB Medical Research is voor iedereen goed bereikbaar door de ligging vlakbij station en uitvalswegen. Bovendien beschikken wij over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Huiselijke wachtruimte

Onze deelnemers kunnen tijdens hun bezoeken gebruik maken van onze huiselijke wachtruimte. Daar kunnen zij radio luisteren, tv kijken, een tijdschrift lezen en wat eten en drinken.

Professionele onderzoeksruimtes

EB Medical Research beschikt over speciaal ingerichte onderzoeksruimtes, waaronder een priklaboratorium, waar wij ook de samples kunnen verwerken. Al deze ruimtes zijn ingericht met gekalibreerde apparatuur.

Personele ondersteuning

Ook voor onderzoek dat niet in ons centrum plaatsvindt kunnen wij personele ondersteuning bieden in de uitvoering van klinisch geneesmiddelenonderzoek volgens ICH-GCP.  Ervaren medewerkers kunnen u ondersteunen bij alle taken in de uitvoering van het onderzoek.

 

9. DCT: Decentralized Clinical Trials

Klik op https://www.flevoresearch.com/decentralized-en-hybride-clinical-trials-dct voor meer informatie over wat we u kunnen bieden mbt Decentralized Clinical Trials

+31 (0)36 7410147

Voor al uw vragen kunt u hier terecht

Adresgegevens

Louis Armstrongweg 88, 1311 RL Almere

Contactformulier

Vragen? Gebruik dan dit contactformulier