Vacature: Bijbaan afnemen van psychodiagnostische testen in klinisch onderzoek

13 Februari 2020
- door
EB Medical Research

Bij EB Medical Research doen we onderzoek naar nieuwe/ verbeterde behandelmethoden voor diverse indicaties.
Voor onze klinisch studies bij mensen met de ziekte van Alzheimer  zoeken wij een Master Student Klinische Neuropsychologie die vanuit zijn/haar studie of stage al ervaring heeft opgedaan met het afnemen van Clinical Dementia Rating (CDR)  testen.

De persoon die wij zoeken is bereid en beschikbaar om het komend jaar, ca. 7 maal in de periode april/mei/juni en ca. 7 maal in oktober/november/december CDR testen van 1,5 tot 2 uur af te nemen bij onze patiënten en hun partners.
Allereerst zal je een CDR-training en een online Good Clinical Practice (GCP) training volgen. Voor het uitvoeren en inplannen van de CDR testen op onze locatie in Utrecht worden de agenda’s van jou en onze patiënten op elkaar afgestemd. 

Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in het meewerken aan onze onderzoeken, flexibel beschikbaar is en deze werkzaamheden ziet als een mooie ervaring en/of aanvulling naast andere activiteiten?
Dan ontvangen wij graag een curriculum vitae en motivatie via onze website op deze link: https://www.flevoresearch.com/solliciteren
Meer informatie over deelname aan een van onze onderzoeken of over EB Medical Research is eveneens terug te vinden op onze website. Neem bij vragen over de gerust contact met ons op 030-760 66 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature, wordt niet op prijs gesteld!

(030) 760 66 00

Voor al uw vragen kunt u hier terecht

Adresgegevens

Louis Armstrongweg 88, 1311 RL Almere

Contactformulier

Vragen? Gebruik dan dit contactformulier