Vrijwilligers gezocht voor deelname aan een allergie onderzoek

18 September 2015
- door
FlevoResearch
Huisstofmijt allergie

Er zal een onderzoek gedaan worden om het effect en de veiligheid van een geneesmiddel tegen huisstofmijt allergie te bepalen. Het betreft een onderzoek met 3 verschillende doseringen van intradermale (in de bovenste laag van de huid geïnjecteerde) immunotherapie. Om de werkzaamheid te bepalen, zal er ook een controlegroep zijn, die placebo (medicatie zonder de werkzame stof), krijgt.

Wij zoeken zowel mannen als vrouwen:

  • met huisstofmijt allergie
  • in de leeftijd tussen 18 en 65 jaar

Indien u geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek, zult u in een van de 4 verschillende groepen
ingedeeld worden. Dit gebeurt door middel van loting. Gedurende een periode van 1 jaar (de duur van het onderzoek), bezoekt u ongeveer 20 keer het onderzoekscentrum. Tijdens dit onderzoek zult u 8
intradermale injecties ontvangen in de handpalm zijde van uw onderarm. Gedurende het onderzoek wordt u gevraagd een dagboek bij te houden.

Vanzelfsprekend nemen wij de uiterste zorgvuldigheid in acht met betrekking tot uw privacy. Voor deelname aan dit onderzoek zult u een reiskosten vergoeding krijgen.

Voor informatie en deelname aan dit onderzoek, kunt u, geheel vrijblijvend, tijdens kantooruren contact opnemen met 036-5468346 of direct inschrijven via ons formulier op de website van FlevoResearch.

+31 (0)36 7410147

Voor al uw vragen kunt u hier terecht

Adresgegevens

Louis Armstrongweg 88, 1311 RL Almere

Contactformulier

Vragen? Gebruik dan dit contactformulier